Pindasoep

Ingrediënten 8 personen

  • 2 uien
  • 1 rode paprika
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 liter kippenbouillon
  • 1 1/2 pot pindakaas
  • 1 blik kokosmelk
  • 3 eetlepels saté marinade (Go-tan)
  • 1 bos bieslook
  • 4 takjes selderijgroen
  • 6 takjes peterselie
  • 3 eetlepels citroensap
  • 200 gram taugé

Bereidingswijze

  • Snipper 2 uien, 1 rode paprika en 3 tenen knoflook en fruit het.
  • Roer er 2 liter kippenbouillon met vlees, 1 1/2 pot pindakaas en 1 blik kokosmelk bij. Breng de soep aan de kook.
  • Voeg 3 eetlepels saté-marinade en citroensap toe.
  • Knip 1 bos bieslook, 4 takjes selderijgroen en 6 takjes peterselie fijn en roer dit met 200 g taugé bij de soep en laat alles goed warm worden.
Van smulweb
error: Let Op: Content is beveiligd!