Voedselveiligheid
&
Kwaliteit

Binnen ons bedrijf is voedselveiligheid een topprioriteit, en ons systeem is ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen.

Enkele essentiële aspecten omvatten:

  • Duidelijke Werkinstructies: We verstrekken werkinstructies en procedures in begrijpelijke taal, gericht op hygiëne en voedselveiligheid. Dit zorgt ervoor dat al onze medewerkers volledig op de hoogte zijn van de cruciale stappen die genomen moeten worden.
  • Grondige Reiniging van Gebruikt Fust: Gebruikt fust wordt niet alleen gereinigd, maar ook gedesinfecteerd om te voldoen aan strenge hygiënestandaarden en ervoor te zorgen dat onze producten in een schone omgeving worden verwerkt.
  • Veilige Materialen: Alle materialen binnen ons bedrijf zijn zorgvuldig geselecteerd en geschikt bevonden voor de verwerking van voedingsmiddelen. Dit waarborgt de integriteit van ons productieproces.
  • Grondstofkwaliteit: Voordat grondstoffen worden verwerkt, worden ze bemonsterd en gereinigd. Dit zorgt voor de hoogste kwaliteit en veiligheid vanaf het begin van het productieproces.
  • Grondige Schoonmaak na Oogst: Na elke oogst ondergaan onze kweekruimtes een grondige reiniging en desinfectie. Dit draagt bij aan een gecontroleerde en hygiënische omgeving voor optimale voedselveiligheid.
  • Gebruik van Zuivere Lucht en Water: Ons kweekproces maakt gebruik van gezuiverde lucht en bronwater. Dit waarborgt niet alleen de gezondheid van onze gewassen maar draagt ook bij aan de kwaliteit van het eindproduct.

Wij streven er voortdurend naar om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van voedselveiligheid, en dit systeem weerspiegelt onze toewijding aan de gezondheid en tevredenheid van onze klanten.

Uitmuntende Kwaliteit, Voortreffelijke Service: Onze Belofte

Bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats. Wij streven ernaar de hoogste kwaliteit te bieden, ondersteund door een service die net zo voortreffelijk is. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Om dit doel te bereiken, maken wij gebruik van de beste grondstoffen en de meest geavanceerde kweekmethoden.

Dikker & Smaakvoller

Ons Unieke Kweeksc hema

Dankzij ons speciale kweekschema geven wij onze taugé de tijd om te rusten, waardoor ze lekker dik en smaakvol worden.

Uilecotenweg 8a, 534JT Ammerzoden

Korte Schaft 23a, 3991AT Houten

Tonnie Mulders 
+31 (0)6 33 400 871

info@mulderstopsprouts.nl

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.
error: Let Op: Content is beveiligd!