Voedselveiligheid
&
Kwaliteit

Om de voedselveiligheid en kwaliteit te waarborgen maken wij gebruik van een voedselveiligheidssysteem op basis van HACCP.

Het voedselveiligheidssysteem bestaat onder andere uit het volgende:

  • Werkinstructies en procedures in een taal die zij begrijpen voor de medewerkers welke zijn gericht op hygiëne en voedselveiligheid
  • Gebruikt fust wordt gereinigd en gedesinfecteerd.
  • Materialen binnen het bedrijf zijn geschikt voor het verwerken van voedingsmiddelen.
  • Grondstoffen worden voor gebruik bemonsterd en gereinigd.
  • Na iedere oogst worden de kweekruimtes uitvoerig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
  • Er wordt gezuiverde lucht en -bronwater voor het kweekproces gebruikt.

Wij streven naar leveren van de beste kwaliteit met de beste service.

Om dit doel te behalen maken wij gebruik van de beste grondstoffen en de beste kweekmethode.

Korter & dikker

Door ons kweekschema geven wij de taugé meer rust om dikker te worden. 

error: Let Op: Content is beveiligd!