Om de voedselveiligheid en kwaliteit te waarborgen maken wij gebruik van een voedselveiligheidssysteem op basis van HACCP.
Het voedselveiligheidssysteem bestaat onder andere uit het volgende:
Werkinstructies en procedures in een taal die zij begrijpen voor de medewerkers welke zijn gericht op hygiëne en voedselveiligheid
Gebruikt fust wordt gereinigd en gedesinfecteerd.
Materialen binnen het bedrijf zijn geschikt voor het verwerken van voedingsmiddelen.
Grondstoffen worden voor gebruik bemonsterd en gereinigd.
Na iedere oogst worden de kweekruimtes uitvoerig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
Er wordt gezuiverde lucht en -bronwater voor het kweekproces gebruikt.
Wij streven naar leveren van de beste kwaliteit met de beste service.
Om dit doel te behalen maken wij gebruik van de beste grondstoffen en de beste kweekmethode.
Korter & dikker
Door ons kweekschema geven wij de taugé meer rust om dikker te worden.
Houdbaarheid
Door het gebruik van de beste grondstoffen en het optimale klimaat tijdens de kweek blijft de taugé knapperig,v zelfs na een aantal dagen in de koude bewaring is de taugé nog goed te gebruiken in gerechten of als garnering.
Kleur
Door de combinatie van het kweekschema en de grondstoffen is de taugé mooi wit van kleur en blijft de taugé zelfs na het wokken of koken mooi wit van kleur en knapperig van smaak.
error: Let Op: Content is beveiligd!
Cookies & Privacy
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.